50 meter bassinet

Water & Wellness Randers har en af landets mest moderne svømmehaller. Der er rigtig gode svømmemuligheder for både motionister, seniorer, skolebørn, foreninger, klubber og familier.

Du kan købe enkelt billet, 10-turs klippekort* og årskort** til 50 meter bassinet. Ønsker du, at benytte badelandet skal du have en anden billet. Du kan læse mere om vores priser her.

Der er i alt 8 baner i vores 50 meter bassin. Bassinet er et stålbassin med startskamler, der kan bruges til konkurrencesvømning. I midten af bassinet er der en bro, som giver mulighed for at dele bassinet op. Er broen oppe i dele af bassinet, vil du kunne svømme på enten 50 meter baner eller 25 meter baner. Vandet i bassinet er 27 grader varmt.

Vær opmærksom på at halvdelen af bassinet i hverdage kan være lejet ud til Randers Kommune - På disse tide vil det ikke være muligt at benytte bassinet til andet end banesvømning i de 3 baner nærmest Viborgvej.


I weekenderne vil der være mulighed for sjove børne- og familieaktiviteter i bassinet.***
Der vil dog altid være spærret baner af til motionssvømmere længst over til højre i bassinet.


Udover vores store rummelige omklædningsrum har vi også familierum og handicapomklædning, samt pusleområde til de helt små.

* Klippekortet er personligt og kan derfor kun benyttes af den person, som har oprettet det.

** Årskortet giver 40% rabat på adgangsbilletten til 50 m. bassin. Årskortet er personligt og kan ikke kombineres med klippekort. 

*** Challenge Tracken er sat i vandet hver weekend og tages op af vandet 1 time før vi lukker bassinerne. 

Åbningstider

Mandag - torsdag:
Kl.06.00 - 21.00*

Fredag:
Kl. 06.00 - 19.00*

Lørdag og søndag:
Kl. 08.00 - 18.00*

*Bassinet forlades 30min før