Badelandsområdet

I vores subtropiske badeland finder du morskabsbassinet med modstrømskanal, 2 rutchebaner, babybassin og varmtvandsbassin. I morskabsbassinet kan du lege med skum- og legeredskaber.

Fra morskabsbassinet har du mulighed for at svømme ud under broen til udendørsbassinet. Her finder du massagebrikse og vandsprøjt. Vandet i morskabsbassinet er 29 grader både inde og ude.

Rutchebaner og challenge track
I badelandsområdet finder du også vores 2 rutchebaner. Den ene af rutchebanerne er Danmarks længste indendørs vandrutchebane med 113 meter. Her skal du benytte baderinge, som ligger klar ved trappetårnet. Nyd en tur i fuld fart, mens musikken spiller. 
Den anden rutchebane The Black Hole er mørklagt med lys effekter. Turen starter i 10 meters højde med indgang i trappetårnet. Skiltning ved opgangen fortæller om regler for brug af rutchebanerne. Hver weekend bliver vores oppustelige Challenge Track sat i vandet*.

Rutchebanerne kan benyttes, hvis du er over 110 cm.

Når du køber adgang til badelandet, har du også adgang til varmtvandsbassinet, som er 34 grader. I dette bassin er der massagedyser i siderne af bassinet, hvilket er dejligt afslappende for muskler og led. Bassinet kan dog i udvalgte timer været udlejet. Læs mere om ledige tider i varmtvandsbassinet.

Børne- & babybassin
I børne- og babybassinet finder du en lille rutchebane til de mindste, ”sandslot”, vandsprøjt og andre legeredskaber. Der er god mulighed for at tumle og hygge med de mindste. Vandet i børne- og babybassinet er 32 grader.

Badelands caféen
I badelandsområdet finder du også en cafe. Her kan du købe et stort udvalg af mad og drikkevarer. Som badegæst kan du købe i caféen på dit chiparmbånd (børn kun op til 100 kr.), hvilket betyder, du slipper for at have taske og pung med ind. Afregning af køb i cafeen sker ved udgangen.

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer i badelandet eller cafeområdet. Læs mere om baderegler for Water & Wellness her.

I morskabsafdelingen findes både liggestole og siddepladser, og der er gratis udlån af svømmebælter, noodles, svømmeplader og andre skum- og legeredskaber.

Svømmeluffer, svømmebriller, badebleer, badedragter og badeshorts kan købes i receptionen/café eller medbringes.

Lufttemperaturen i badelandet er 35-36 grader.

 

*Challenge Tracken bliver taget op af vandet 1 time før vi lukker bassinerne.

læs mere  her om børn, babyregler og pusle faciliteter.