Hold din Polterabend i Wellnessafdelingen

Vi hjælper gerne til med at tilrettelægge den perfekte polterabend i afslappende omgivelser, så det passer til antallet af deltagere og det set-up, I ønsker.

Der er rig mulighed for at lave både tema- og relax arrangementer. Hele wellnessafdelingen og saunahaven kan benyttes og der er mulighed for at starte eller afslutte arrangementet med mad og drikke i vores Lounge Cafeen. Skal den vordende brud eller gom forkæles lidt ekstra, er der naturligvis mulighed for at bestille forskellige kropsbehandlingerØnsker I special saunagus eller peelingsessioner i dampbadet, er vi behjælpelige med at arrangere dette og stille vores medarbejdere til rådighed.

 

Bemærk at vi kun tilbyder specielle wellnesspakker til grupper på min. 15 personer. 

Vi tilbyder:

Wellness for mænd med burger, bajer og is-gus 

Her får I wellnessoplevelser med afslapning i 34 grader varmt vand, hvor I kan nyde massagebriksen med dyser. Oplev også special is-gus i én af vores 5 saunaer, med en efterfølgende dukkert i det kolde udendørsbassin. Dagen afsluttes med servering af burger og bajere i Lounge Cafeen.

Wellness og tapas for kvinder

Oplev velvære og afslapning i varmvandsbassinet og nyd massagebriksen med bobler. Der guides i saltpeeling i dampbadet og I får en special saunagus med årstidens duft. Efterfølgende er der hygge i Lounge Caféen, hvor der serveres en lækker tapas anretning, samt et køligt glas vin.

Skriv dine ønsker til os på info@waterwellness.dk, så kontakter vi dig med et tilbud på et skræddersyet arrangement.

Kontakt os 

på info@waterwellness.dk med dato og ønsker og få mere information.