Bike intro

Indoor Biking med Tomahawk IC7 Indoor Cycle med Coach by Color®

ICG® har designet den ultimative effektbaserede indoorcycle. Træningsprogrammet vil ændre den måde, hvorpå instruktørerne arbejder og hvorpå du som deltager træner. Dit udbytte bliver langt større og metoden gør træningen langt mere farverig og kraftfuld, mens den skaber fornyelse. Eller med de originale betegnelser: Colorful, Powerful& Original.

Colorful

IC7’s Coach By Color® træningscomputer bruger nogle af verdens mest enkle, universelle og kraftfulde kommunikationsformer. Derved maksimeres instruktioner, motivation og belønning under din træning. Computerens display vises i et af de fem farver, som hver matcher WattRate (effektydelse) eller pulsslag. På den måde kan du se om, belastningen skal øges, eller der skal holdes lidt igen. Det indbyggede LED-display på hver computer fortæller desuden instruktøren, når du yder for meget eller for lidt.

Om Bike Intro

Dette hold er til dig, der vil starte denne nye form for træning. Der vil være grundig vejledning i brug og indstilling af cyklen. På denne time lægger vi vægt på, at du får en god oplevelse fra starten. Der vil være fokus på siddende og stående øvelser med god musik og masser af energi fra instruktøren. Der er ingen krav til kondition og udholdenhed. En god ”kom i gang” time.

 

 

 

 

Holdplan