Nyt Medlem

fitness only* - PRIS KR. 249,- PR. MÅNED (pbs)

Det får du:

 • Månedsmedlemskab Fitness Only
 • Fri holdtræning i fitness faciliteterne
 • Fitnessprogramlægning

 

Fitness basis*  - Pris kr. 349,- pr. måned (pbs)

Det får du:

 • Månedsmedlemskab Fitness Basis
 • Adgang til 50 meter bassin 
 • Fri adgang til sauna ved 50 meter bassinet
 • Fri holdtræning inkl. holdtræning i vand
 • Fitnessprogramlægning

 

FITNESS All-inclusive* - PRIS KR. 749,- PR. MÅNED (PBS)

Det får du:

 • Månedsmedlemskab Fitness All-inclusive
 • Adgang til 50 meter bassin 
 • Fri adgang til sauna ved 50 meter bassinet
 • Fri holdtræning inkl. holdtræning i vand
 • Fitnessprogramlægning
 • Fri benyttelse af Wellnessafdelingen og adgang til Lounge Caféen.

 

*Prisen er gældende ved oprettelse af NETS og tilmelding til betalingsservice. Ved 30 dages abonnement med betaling i receptionen eller online, er alle abonnementer +50kr. 

Oprettelsen koster kr. 200 og er betaling for chiparmbånd til indgang og omklædning. Et fitness medlemskab omfatter programlægning og holdtræning på 1 sal. Alle fitnessmedlemmer (Undtagen Fitness Only) kan tilkøbe en dagsbillet til badelandet til fordelsprisen kr. 50,-(Normal pris kr. 70,- Grønne dage / 80,- Orange dage) samt en dagsbillet til wellnessafdelingen til fordelsprisen kr.125,- (Normal pris kr. 185,- Grønne dage / Orange dage 195,-) Fitness Only inkluderer dog ikke holdtræning i vand. Ved afmelding af holdtræning, skal dette ske inden 2 timer før holdstart.

Ved udeblivelse fra tilmeldt holdtræning, bliver abonnementet tillagt et gebyr på  25 kr. ved Nets abonnementer / 3 træningsdage for kontant abonnementer. Der kan forekomme ændringer af holdene.

 

Hvorfor melde sig ind i Water & Wellness Fitness? 
Her kan du læse, hvad Jan Pallesen - Fitnessmedlem hos Water & Wellness Fitness - får ud af at være medlem hos os. 

"For mit vedkommende var det for at blive udfordret, få kvalificerede træningsråd, nå mine træningsmål og frem for alt nyde min træning.

Jeg har trænet fitness i 18 år, både crossfit men mest regulær vægttræning. Mine bedste anstrengelser til trods var min træning efterhånden blevet rutinepræget. Det var derfor med spænding, jeg meldte mig ind i fitnesscentret i Water & Wellness. For hvor nytænkende kunne det egentligt være? - meget skulle det vise sig! Jeg har ikke fortrudt et øjeblik, at jeg skiftede fra mit gamle center. Fra dag ét er jeg blevet mødt med nye lækre faciliteter, samt smilende, engageret og yderst kompetent personale. De har formået at udfordre min tilgang til min træning, der ellers var baseret på tunge og frie øvelse, til mere TRX-orienteret træning, der allerede giver mærkbare resultater. Selvom jeg anser mig for en erfaren fitnessudøver, har jeg oplevet stor gavn af regelmæssig sparring med centrets instruktører, så mit program hele tiden passer til mit fysiske niveau, mine træningsmål og holder min motivation i top.

Jeg er derudover faldet pladask for WaterCross, som er crosstræning i vand. Magen til høj intens allround fuldkropstræning har jeg ikke prøvet før og set-up er, så både pensionist og eliteudøver kan få max ud af træningen. Selv med fuld knald på pulsen føles det behageligt og uden nærdødsoplevelser. Heldigvis er det stadig til at få plads på holdene, da der er mange der endnu ikke har opdaget hvor god en work-out det egentligt er.

Tak til Water & Wellness Fitness for at have givet mig træningsglæden tilbage og givet en “klorvandsindsprøjtning” til min træning!"

Fitnessmedlem - Jan Pallesen

 

Fitnessmedlemskab + 50 m. bassin for kun kr. 349,-

Fitnessmedlemsskab giver også adgang til saunaerne ved 50 meter bassinet.

Bliv medlem nu