Kropsbehandlinger

 

Gældende fra 2016, kan der bookes behandlinger i følgende tidsrum - Bemærk at vores massageafdeling holder lukket i juni, juli og august.

Lørdag: kl. 12.00 - 15.00

Søndag: kl. 12.00 - 15.00

 

Candlelight massage

Nyd en lækker candlelight massage med Orli massagelys. Når vægen tændes, smelter olien, og en dejlig aroma fylder rummet. Du masseres med den varme olie fra lyset. Olien er baseret på æteriske olier og plejende arganolie. Olien indeholder nærende og gavnlige stoffer, som efterlader huden blød og lækker. Du vælger din favorit duft!

  • 50 minutter: Kr. 495,- 

  • 25 minutter: Kr. 350,-

Hot stone massage:

Oplev den positive effekt af varmen fra lavastenene. De opvarmede sten placeres på ryg, ben, armen, skulder, nakke, ansigt og i dine hænder og mellem dine tæer. Varmen fra stenene giver en effektfuld afslapning for musklerne og du masseres med stenene på en yderst skånsom måde ved brug af aromatiske olier. Hot Stone massage giver en fysisk afspændthed og virker mentalt beroligende på stress, spændinger og uro. Hot Stone massage er en suveræn forkælelse for krop og sjæl.

  • Helkropsmassage 50 minutter: Kr. 495,-

  • Massage af bagside 25 minutter: Kr. 300,-

Wellness massage:

Afslappende velvære massage hvor kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Massagen virker afslappende og afstressende og vil øge blodcirkulationen. Du masseres med æstetiske olier, som øger oplevelsen af velvære og forkælelse.

  • Helkropsmassage 50 minutter: Kr. 400,-

  • Quick-massage (ryg, nakke & skulder eller ben) 25 minutter:   Kr. 250,- 

Du kan booke behandlinger telefonisk eller på info@waterwellness.dk

Se vilkår for afbestilling af behandling under salgs- og leveringsbetingelser her.

Book behandlinger 

 

på Tlf. 70260006 eller

info@waterwellness.dk